Hírek

Dr. Nagy János praxisát Dr. Wirtz Ferenc vette át

Értesítjük a lakosságot, hogy dr. Nagy János praxisát 2018. július 1-től dr. Wirtz Ferenc vette át. A rendelési idő nem változik. 

A többi felnőtt-háziorvos dr. Nagy János praxisából 2019.01.01-ig nem fogad el átjelentkezést.

 

 

Szabadságok és munkarend változások

Dr. Nagy-Szakáll Zsuzsanna    11.15-16-án tanfolyam miatt nem rendel.

A gyermekorvosok szabadság esetén egymást helyettesítik, saját rendelési idejükben.

MAGNET BANK - TÁMOGATHATÓ NOVEMBER 30-IG A SOLYMÁR EGÉSZSÉGÜGYÉÉRT ALAPÍTVÁNY A BANKFIÓKBAN! 

IDÉZET A BANK HONLAPJÁRÓL:

Az Évszak Szervezete Program keretein belül az Ősz Társadalmi Szervezetei november végéig gyűjthetnek adományt fiókjainkban. Miközben ügyeidet intézed megismerheted őket és az általuk képviselt társadalmi ügyeket. Amennyiben szimpatikusak számodra, támogasd őket adománnyal és vigyél egyet az általuk felajánlott tárgyak közül emlékbe. További információ: https://www.magnetbank.hu/evszak-s/osz-tarsadalmi-szervezetei

A képen a következők lehetnek: szöveg

https://www.facebook.com/pg/civilmagnet/photos/?tab=album&album_id=912993458905967&__xts__%5B0%5D=68.ARDcoV-dO8zdZwwtDuQUEdU6IRIV89sGt3THvRHZVOQvn0aYFDui2gtSmmVff_e_PEhvIemgpREBch08MG8ysE-4GKHV-vm6ooMQ_trqmHzXTkWpvlXy8pvgK5zlBN9ZPTHtGbtSG-BMWTK57JJL6BHTFZrWUxZ9g7pNL-ggZsexPNXb_Mwr&__tn__=-UC-R

MINDENKINEK HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁST!

Solymári az év gyermekorvosa

Dr. Nagy-Szakáll Zsuzsanna, a Solymári Egészségügyi Szolgálat házi gyermekorvosa kapta a 2017-es év Családháló díjat, az év gyermekorvosaként. A díjat olyanok kapják, akik munkájuk során különösen sokat, vagy kiemelkedőt tettek a gyermekekért, családokért. A díj odaítélése civil szervezetek és magánszemélyek szavazati alapján történik.

Dr. Nagy-Szakáll Zsuzsanna a díj átvétele után úgy nyilatkozott, hogy „a voksokon keresztül felém áramló szeretet bizonyítja, hogy a világ legszebb és leghálásabb hivatását végzem gyermekorvosként”. (forrás: solymaronline.hu)