SOLYMÁRI HÁZIORVOSI RENDELŐ

A Solymár Egészségügyéért Közhasznú Alapítvány

Az Alapítványt 2004-ben hoztuk létre azzal a céllal, hogy Solymár orvosi rendelőjét ellássuk olyan szükséges műszerekkel, felszereléssel, melyeket minden orvosnak külön-külön beszerezni nem érdemes, viszont nagyon fontos a betegellátáshoz. Így szereztünk be defibrillátort, sürgősségi táskát, véralvadásmérőt, CRP-mérőt, oxigén palackot stb. Az általános iskola 6. osztályos tanulóinak minden évben drog-prevenciós előadást szerveztünk, de szülőknek is tartottunk már hasonló témájú előadást. Többször biztosítottunk a lakosság számára ingyenes koleszterin, vércukor, vérnyomás-szűrést.

Köszönettel tartozunk alapítónknak John Jánosné Lipka Évának, aki jelentős összegekkel járult hozzá az Alapítvány sikeres működéséhez. Másik fő támogatónk Solymár Nagyközség Önkormányzata, ezúton is köszönjük az évről évre adott támogatást! Emellett minden támogatónknak köszönjük eddigi befizetéseit, és az 1%-okkal adójukból számunkra utalt összegeket!

Kérjük, hogy továbbra is segítsék hasonló módon Alapítványunkat, befizetéseikről – közhasznú alapítványként – adóigazolást tudunk adni minden támogatónknak!

Alapítványunk adatai:

Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet Solymári Kirendeltsége
Számlaszám: 16200137-18527218

Adószám: 18705229-1-13

Az alapítvány képviselője: dr. Taller Gabriella
Elérhetősége: 06-20/922-1680

 

Read more for Ladbrokes the UK bookmakerLadbrokes UK - full information
BIGTheme - Free Templates